Redőny garázskapuk

Ez a garázskapu típus már az új generációnak számító technológiát használja, amit redőnyök felhúzásának a segítségével valósít meg. A redőny garázskapu használatával újabb hasznos tereket nyerhetünk, mivel a vízszintes elemekre tagolt. Könnyű szerkezetes és rozsdamentes alumínium kaputest, nyitáskor teljesen feltekeredik, így szabad helyet biztosít a födém és a kapu fölötti falsík között.

Maga a redőny villanymotor hajtással és emberi kéz segítségével is egyaránt nyitható. Működtetése egy úgynevezett húzórugóval könnyített, az esetleges elakadásokat pedig egy érzékeny biztonsági rendszer állítja le a kapu nyitását, szükség esetén.

Az alumíniumból készült, több színben is vásárolható, egyedi igényeknek megfelelően akár bevilágítókkal kombinált, kiváló hőszigetelő garázskapuk élenjárnak a technológia innováció terén. Ezek típusok egyre népszerűbbek, mivel manapság fontos a megrendelőknek a jó helykihasználtság. Praktikus üzemeltetése és egyszerű karbantartása miatt nagy riválissá vált a hagyományos szekcionált kapu típusok között.